Emma L -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Spørsmålsrunde!Spørr om all ting, enten anonymt eller med navn. Hadde vert best med navn, men du velger seffølgelig selv. Jeg svarer via kamera, så jeg legger ut video. Jeg svarer på nesten alt! ikke sånne teite spørsmål, som ikke er vits i å spørre. Dere vet hva jeg mener.


-Emma

 • Sorry for at jeg ikke har blogget før nåå..  Du skjønner, vi var i begravelse + selskap etter det så vi dro ikke før klokken 17.00. Jeg gikk av i Skogsvåg for jeg ville absolutt være på nattåpent. Så venta jeg der i 45 minutter før bussen kom og jeg dro til sartor. I høye heler, så et av de første tingene vi gjor når vi kom fram var å spørre etter pose å legge skoene i. Så gjekk jeg på bare sokkene til jeg ble lei og gikk innpå Spar kjøp for å kjøpe nye sko. Det ble hvitetøysko. På sartor endte det opp med at jeg først gikk med Adele og de, så med Benedikte og Ylva, også med Adele og de igjenn, også med malene. <3 kosligt.

  Nå slapper jeg av etter en lang og trist dag, med chips. 


  god kveld!

  -Emma

 • Shopping med Mamma &lt;3  Idag har jeg vert på sartor. Jeg stod opp klokken ti, noe som jeg ikke var forbrett på så jeg hoppet i dusjen for å vokne, men der fant jeg ut at jeg kunne sove i dusjen, men det funka ikke... Men på sartor våkna jeg litt og da. Så har jeg fått kjøpt meg svarte klær til begravelsen imåren, men de kan jeg bruke i vanlig hverdag og. Mamma var hos øyenlegen,jeg venta,vi spiste mat på kinaresturang og shoppet. Veldig fin dag egentlig. Også fant jeg en dødsfin bukse på Gina Tricot, men siden jeg er så høy, hadde de desverre ikke min størrelse, fml. Neida, det går fint! :-D selv om det irriterer meg sykt av og til.


  Skjorte greia ett eller annet fra bik bok. kr 299,-


  Singelet/topp fra bik bok. Kr 129,-  Bukse fra bik bok. Kr 299,-


  Bilde fra idag tidlig etter dusjen. Så vått hår og litt flokete hår, liker vii....

  Men nu skal jeg prøve ansiktsmaskene jeg kjøpte på Cuuubus for 19kroner. Sammen med 2svarte bh'er til 149,-.
  -Emmaaa

 • Kveeeld  Endeliig, sier no bare jeg. Å jeg elsker kvelder! Når lysene kommer på bordet, når det faktisk går noe bra på tv og når jeg får chips. Jeg er ferdig med å vaske loftet og venter på pengene. Også har jeg tenkt å leie en film på dataen, noen anbefalinger?:-)


  Hørte på musikk mens jeg støvsuget, overdøvde støvsugingslyden..  Søte Camilla studererjulekulene.  Framsiden på Marlena Evensen bøkene:

   

  Bildene er tatt fra google.

  -Emma

   

 • Vaskedameee!  Joda. Nå skal jeg vaske,støvsuge og rydde hele loftet for å få litt penger til sartor imåren. Jeg hater å vaske, men alikavell jeg vil jo ikke akkurat angre etterpå. Også sitter jeg å hører på spotify. <3 Pappa har endelig kjøpt premium til meeg, neida.. Han har kjøpt for hele familien skal bruke kontoen men det går fint det, for meg ivertfall. :-D Også har jeg lest ut 2bøker som jeg fikk til jul, det er Marlena Evensen: hot i syden også er det Marlena evensen: Cat fight. Jeg anbefaler de bøkene veldig, de er dritbra og gøy å lese. 

  Jeg legger ut bilde av bøkene etterpå. Nå skal det vaskes,jehuu....

  Slapt

  Rommene jeg skal rydde å vaske på: 


  -Emma

 • GODJUL
  Fikk speilreflekskamera til jul, hehe. Jeg legger utpå noen bilder fra julaften, og 1og 2 juledag. På julaften var vi hjemme og hadde besøk av besto og tante og de. På 1juledag reiste vi til forland for å spise kalkun og være med alle i slekta. 2juledag var vi hos bestemor med onkel og de (ikke de samme som på julaften).

  Julaften:
  klær jeg fikk til jul.


  uuklart, hadde ikke blits på.


  1juledag:

  joachim so sov...


  Har ikke noe bilder fra 2juledag..

  Hva fikk du til jul? :-D

  Emma

 • Halaaooosan ^^  hehe, esså flink til å blogge ofte, takk for det.

  Jeg slenger utpå bilder, du skjønner hatt skikkelig redigeringsdilla i det siste. Så de er heftig redigeert på picnik.:-) Jeg gjør det bare når jeg kjeder meg altså! Det er rett og SLETT kjedsomhet. :-DDD  Gul i facn sa du?  hah, sykaste blikket...

  menne hadahm. :-D

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Emma L

  Emma 13år Dans Håndball<3 Venner Skolen

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

  Siste innlegg


  Bileter fra mafia ballet Ett infoormasjons greie innlegg! KJOLE TIL MAFIAAEN HAhah, jeg tøyer! Fotball!! Forandra meg? Her e videoen SOM FUNGERE (spm runde) Spøøøøøøøøøøøøørsmålsrunde Hanna! sol sol kom til meeeeeg

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits