Emma L -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tusen takk! || alle de som ikke får julegaver !Til dere som har likt inlegget mitt,kommentert eller bare snakket med meg om det på facebook! Det er bra å høre att det er så mange som er enig med meg! :D

Jeg har foresten lyst å blogge om en jeg kjenner idag!
Ivertfall, hun jenten har en far som er rusmissbruker. Faren har omtrent ikke vert med henne i oppveksten, og hun har i tillegg opplevd masse dritt i det siste.
Hun har sett han i tilstander barn ikke skal se de i: full,sinna (ikke sånn vanlig sint, men skikkelig sint), i gråt, syk (ikke spysyken ellernoe sånt, men syk på problemer). Syns dere att barn/ungdom skal oppleve slik? Og måtte ta ansvar for foreldrene,lage mat,legge de, passe på att de ikke gjør noe dumt? Nei, det blir bare helt feil, ingen barn skal oppleve slike ting!

Tenk i en alder av 8,  må en oppleve å se sin far ligge på gulvet i kramper, det må være helt forferdelig. Værste av alt er att vi ikke ser det, man kan ikke SE på en person hvem som har det slik eller ikke! Seffølgelig er det enklere på noen enn på andre, og det er som oftest de som har det værst, men tenk på de som har det ille fordeom? Ikke alle smil man ser hver dag, er ekte.

Eller en annen jente som måtte adopteres bort fordi moren ikke kunne ta vare på dem. Det er ikke altid enkelt, spessielt ikke når faren og moren er det kjæreste en har. Okei, du er kanskje glad i bestekompisen din,hunden din,katten din, kjæresten din, men det vil altid være moren og faren din som du elsker mest, uansett for ett barn er lojal, det er ikke noe sånt man deler med alle.

Og spessielt i juletidene for mange er dette den beste tiden i året,men det er alikavel mange som du ikke aner virkelig gruer seg til denne tiden av året! Istedenfor å få gaver, så kanskje de blir forlatt?alene? Foreldrene drar på ferie, reise, drikker, kommer hjem full og barna må legge de. Og får ingen presanger, av noen. Det er faktisk utrolig mange som opplever dette, overaskende mange.  Så i sammenheng med det forige: tenk før man snakker, ikke snakk før man vet, ikke si noe man tror eller føler for, for det ligger mye mer bak enn en vet!

Ble mye fortelling i de siste to innleggene her, men jeg følte for å dele de. Selv om dette ikke er ett inlegg man trenger å være enig i, vet jeg att det er lurt å fortelle dette.   (:

Men tuusentakk allesammen! flott folk forstår meg!

 


(er det noen som filmet musikk uke framføringen igår, som kan sende den til meg?)

-Emma!

 • Ang baksnakking  Jeg vet ikke hva dere tror/tenker eller synes om meg, men uansett hva dere sier og om det kanskje bare er en gang, så kan det faktisk såre, uansett hvem de er.
  Altså nå har jo det bare gått omtrent et halvt år i niende, men jeg synes folkene her er utrolig tragisk. Greit nok, dere i tiende er eldst og kan sjefe dere litt mot de mindre, men
  att dere skal begynne å dømme folk blir utrolig unødvendig og teit! Herregud, dere går ikke i 7klasse lengre, dere må faktisk en gang ta til dere att dere skal bli eldre enn 12. Det samme gjelder niende klasse, vi trenger ikke yppe oss med 8klasse bare fordi de er 1år mindre en oss, vi trenger ikke å baksnakke den ene personen bare fordi noen i tiende gjør det, vi trenger ikke å lage noe drama fordi den ene jenten kysset en gutt og de er ikke sammen, det blir bare helt feil. Jeg føler alle har sklidd ut, alle skal liksom frekke seg opp og slenge dritt bare for å bli kulere, men jeg håper virkelig att det er noen som faktisk ser att det ikke er kult i det heletatt!

  Att noen velger å være med 8klassinger istedenfor noen på sin egen alder må vel være greit? Har du tenkt å dømme dem for det? Kjenner du egentlig 8klassingene så godt?
  Att noen velger å drikke før du selv gjør det må du kunne tåle! Alle har forskjellige mål her i livet, noen velger å starte tidligere en andre! Kanskje det ikke er så smart, men det er dems valg, og du kommer virkelig ingen vei av å slenge dritt om de!
  Att noen velger å kle seg i en litt mørkere stil en alle andre, må de vel få kunne det? Alle må få være seg selv uansett hvordan de ser ut eller går kledd.

  Også kanskje ett av de største problemene på skolen, hore. Hvorfor skal du dømme en etter hvordan de kler seg? Hvorfor skal du tro at de går sånn fordi de vil vise seg fram? Kanskje noen gjør det fordi de synes å gå med shorts/skjørt på skolen er fint, den dagen? Kanskje noen gjør det for å øke selvtelitten? Hva vet vel du, men du har uansett INGEN rett i å dømme de!

  Du har ingen grunn til å kalle noen feit bare fordi de har litt mer fett på kroppen enn en av de andre jentene/guttene, ikke alle kan gjøre noe med det. Så bare la vær å kommenter.


  Greit nok om du ikke synes det er så kult å henge med de mindre, ikke liker folk som drikker, ikke synes det er fint å kle seg sånn som de gjør, men du har absolutt ingen grunn til lage rykter å sitte å slenge dritt om de heller!

  Bare la vær å si noe, så gleder du andre mer en du vet.

  -Emma

   

 • Day challenge: day2  Day 2 - Favoritt serie(r)

  Jeg ser egentlig ikke på noe spessielt faste greier, utenom en serie, og det er hawaii five-o, det er noe jeg absolutt må få med meg hver episode av!

  Det er verdens beste serie, som handler om masse sånn mysterie action greier! Anbefaler for alle som liker sånn som CSI og blue boods, og de der!
  Kamekona, spiller også der som gir ett ekstra (+)


  -Emma!

 • Day challenge: day 1  Day 1 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

  Jeg har bilde av verdensfineste kamekona! LoveLove!

  Kamekona er den kuleste av de kule i Hawaii five-o , han er verdens fineste <3

  vi skal gifte oss.

   

   

  -Emma!

 • Venting..  hehe,den mågjørevideoen er filmet og alt sånt for lengesiden men vi fant ut at det ikke var så lurt å legge den ut,så vi skal filme noe av det på nytt igjenn, en gang vi er med hverandre, men siden bloggen  ikke slukner helt, så tenkte jeg å ha sånn days challenge ting, etter insperasjon av hundremilliarder andre.

  Days challenge 15days:

  Day 1 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
  Day 2 - Favoritt serie(r)
  Day 3 - Det du kjøpte deg sist
  Day 4 - Sminken du bruker
  Day 5 - Noe du savner
  Day 6 - Ett minne du aldri glemmer
  Day 7 - Et bilde av håndskriften din
  Day 8 - Et bilde av deg selv i dag
  Day 9 - Mobilen din
  Day 10 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
  Day 11 - Ti ting om deg selv
  Day 12 - Noe du ikke forlater huset uten
  Day 13 - Din favorittblogg
  Day 14 - Antrekket ditt i dag
  Day 15 - To ting du aldri kommer til å gjøre.


  dagens antrekk/outfit:  - Emma !

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Emma L

  Emma-Louise 14år Bor i en liten kommune som heter Sund, driver med håndball og cheerleading.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

  Siste innlegg


  Tusen takk! || alle de som ikke får julegaver ! Ang baksnakking Day challenge: day2 Day challenge: day 1 Venting.. ALOHAAA, mågjørevideoen Jeg skal ha mågjøre video! Bileter fra mafia ballet Ett infoormasjons greie innlegg! KJOLE TIL MAFIAAEN

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits