Emma L -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ett infoormasjons greie innlegg!Haalloeeen, jeg vil bare si att dere trenger ikke å mase om at jeg må blogge, for jeg er ikke sånn som blogger ofte, blogger når jeg føler for det :-)

 

Men jeg vil lage ett litt mer meningsfult innlegg.

MANGE av dere som leser bloggen min, kjenner meg, sant?

Hehe, nei.

 Altså selv om folk kanskje ser utsom livet dems er perfekt på utsiden, så er det ikke altid det på innsiden. Jeg har opplevd mye, mye ikke alle trenger å få se, eller i det hele tatt tenke på. De nermeste vennene mine forstår nokk hva jeg egentlig mener, og jeg kommer ikke dele de personelige tingene her. Men jeg har hatt problemer, jeg har egentlig veldig lett for å bli såra, ikke sånn fjestilfjes, for jeg tåler når folk tuller med meg, men når de går nermere inn på meg sånn som jeg fikk for en stund siden:

Emma, du må ikke tro du er perfekt, for det er du ikke! Og ikke tro familien din er så perfekt heller, ingen er perfekt! ikke vær så ego, haha.

Det er egentlig gaanske lengesiden jeg fikk den meldingen, men den er der fortsatt, fordi HVORFOR skulle jeg mene eller tro at familien min er perfekt?

Familien min er 10000% langt fra perfekt, tvert i mot. Jeg har kanskje en fin familie I DET HUSET JEG BOR I, men du aner nok ikke historien bak en hel familie. Problemene jeg har, har nok egentlig ganske mange andre i Norge, men alikavel føler jeg det som det bare er meg som opplever det på den måten, bare meg...

 

Men nå må dere heller ikke tro at familien min er drittslem og alt det der, for selv om det er kanskje problemer, er de verdensbeste og jeg EEEEEEEEELSKER de! :)

 

Jeg følte det ble ett skikkelig egooiistisk innlegg, men følte det burde komme et seriøst innlegg av meg snart, eller ivertfall litt meningsfult. Håper dere ikke tror jeg er DØDS ego nå ! :)

 

Jeg vil heller ikke at folk skal begynne å spørre meeeg om dette nå :D  MEN SIDEN JEG NESTEN ALTID ER GLAD på skolen, så er jeg det! hehe

-Emmaaa :)

 

 • KJOLE TIL MAFIAAEN  Hehe, hva synes du om denne kjolen? :)

  Jeg tror jeg skal gå i den, selv om den ikke er svart eller rød (som de der folkene går med), så vurderer jeg å gå med den. Jeg har ikke noen røde eller svarte kjoler heller, så dette er det nermeste jeg kommer..

  Hadde ikke greid håret, sånn at dere har fått en advaarsel om unike bilde !

   

  Framfra:

  sidenifra:


  DET ER EN SÅNN DRITTLANG strek som henger ned bakfra..

  armen i posisjon, hehe

   


  seer du?:)

   

  Haha, men hva synes du om den? :)

  OG SELVSAKT;

  redlips (k)

   

  -Emma :)

 • HAhah, jeg tøyer!  -Emma

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  Emma L

  Emma-Louise 14år Bor i en liten kommune som heter Sund, driver med håndball og cheerleading.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

  Siste innlegg


  Ang baksnakking Day challenge: day2 Day challenge: day 1 Venting.. ALOHAAA, mågjørevideoen Jeg skal ha mågjøre video! Bileter fra mafia ballet Ett infoormasjons greie innlegg! KJOLE TIL MAFIAAEN HAhah, jeg tøyer!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits