Emma L -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Fotball!!Jeg har fått veldig mange spørsmål i det siste om fotball, derfor har jeg tenkt å skrive ett innlegg om det nå, så dere kanskje får svar.

Som de fleste av dere vet så er jeg en stoor fan av Liverpool, og uansett hvor mye dere prøver og snu,vri og vende på det så vil jeg altid være en liverpool supporter.

 

Q; Hvorfor heier du på akkurat Liverpool? hvorfor ikke Manchester,Chelsea,Arsenal osv..

Fordi Jeg har en far som er en utroolig liverpoolsupporter! Så jeg oppvokste jo opp med at det var en selvfølge at jeg ''heia'' på liverpool! Noe jeg ikke angrer et sekund på!
Jeg har mange ganger selv tenkt på at ; hvorfor heier jeg ikke på manchester? De er jo faktisk utrolig gode?

Men så har det seg sånn at Liverpool også er utrolig gode! Og selv om de ikke er gode nå, så kan de godt være det om noen år? Hvem vet? Nytt år nye muligheter!
Uansett må man ikke altid heie på den som vinner hele tiden, en ekte supporter holder i tykt og tynt! Jeg vet selv at det er utrolig mange ekte manchester fans som ville stått opp for de, selv om de
tapte 1-2 kamper, men det er også noen som heier på de kunn fordi at de vinner, og når de taper noen kamper så bytter de lag. Det er sånne folk som jeg tror kalles for ''medgangssupportere''? Er ikke sikker..

Q; Heier du på noe annet en Liverpool?

Ja, jeg heier jo på liverpool sånn over alt på jord, siden det er de jeg er mest opptatt av, men jeg heier jo på andre lag!
Jeg heier på ingen andre Engelske lag, men jeg heier jo på brann, også heier jeg litt på Real madrid. Jeg er ikke noe kjempestor fan av real madrid og jeg kan ikke historien dems
så veldig godt, men har sett når de har spilt kamper og de er ganske gode! Også liker jeg Real madrid mye bedre en Barcelona. :)

Q; Er du veldig opptatt av fotball?

Haha, jaa! Jeg elsker fotball, det er kjempegøy! Jeg synes det er utrolig spennende å se og å lese om.  Jeg spiller ikke fotball lengre, men det kan hende jeg begynner igjenn... Jeg vet ikke enda, for jeg er veldig glad i håndball og da må treningene gå opp i ''hop''.

Q; Vet du en del om den Engelske fotball? Om det er sånn man skriver det? hehe!

Haha, jeg er ikke den som vet mest, eller ser ALLE engelske kamper, men jeg vet en del. :)


Q; Hvem er dine favorittspillere?

Steven Gerrard, Messi og NeymarPeeeeeeace out! haha fikk utrolig hvite tenner på bilde..

 

 

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Emma L

  Emma 13år Dans Håndball<3 Venner Skolen

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

  Siste innlegg


  Bileter fra mafia ballet Ett infoormasjons greie innlegg! KJOLE TIL MAFIAAEN HAhah, jeg tøyer! Fotball!! Forandra meg? Her e videoen SOM FUNGERE (spm runde) Spøøøøøøøøøøøøørsmålsrunde Hanna! sol sol kom til meeeeeg

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits