Emma L -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Spesiell uke ! :)Sorry, for at jeg ikke har blogget på noen dager men har vert så spent på klassene , og igår kveld fekk vi vite hvem vi kom i klasse med ! Jeg kommer i klasse 8B med noen kjempe kule folk, vi er den beste klassen, synst nå jeg  ! :D Også fekk jeg engelsk, helt okei det. 

 

Idag har jeg vert med Karina, vi var på båttur, hehe det var kos og morsomt. Vi kjørte etter de store båtene i håp om å få noen store bølger, det gjor vi og det gjor vondt, hehe. Vi stoppet utallige ganger, ene gangen for å ete kj)ks. 

I helgen kommer jeg ikke til å blogge for da er jeg på Voss cup og ser lillebroren min spille fotball. :) Men jeg skal bare være der oppe og se i butikker, og feire bursdagen min på lørdagen min. Også skal jeg vere med Karina. Tar sikkert med kameraet så jeg får lagt ut noen bilder.

- Emma :)

 • Hva vil dere ha av meg?   

  (nynorsk) Bokmål overskrift.

  Eg er ikkje sikker på kva eg skal blogge om, har dere noen forslag? Eg kan lage film og, men kva isåfall?  Eg kan lage sminkevideo, men då må det vera tull, eg er ikkje nåke særlig flink og lage sånn skikkelig fin sminke i fjeset. ;) 

  Tusen takk  til dere som ga meg film redigerings tips til meg i det forrige inlegg !  No prøver eg sony vegas, så får me sjå kordan det går. :)

   

  - Emma :)

 • Skal jeg lese din blogg?  Jeg vil gjerne lese din blogg, ettersom jeg kjeder meg veldig. Bare skriv hva den heter i kommentar feltet og legg meg til som venn..

  OGSÅ:

  Er det noen som vet om et film redigeringspogram? :-) Helst et ganske enkelt ett, som jeg kan legge inn musikk og spole fram og tilbake på ogsånt. :)

   Kjedet meg veldig nå ikveld, hehe..

  Og feil vei og greier, dette liker vi.

   

  -Emma :)


  

 • Båttur  video:kamerabilder 028

  Jeg og Amalie var på båtur idag, hehe. Vi fekk litt anderledes stemmer pga. jeg har ett gammelt kamera. MEN HER KOMMER NOEN BILDER !

    

  

  

  
    

  

  Vi skulle lage rare ansiktutrykk..     Også litt normale eller seriøse...    Og Amalie satt håret fast i broen..

    

  

               Jeg nøt båtturen !                           Haha, likte det bilde.      Amalie skulle forestille mannen med jåen.

      

  

  Vi måtte ta bilde av redningsvesten..      Dagens mest sensurerte fjes..             Jeg liker juice, gjør du? :D

    

   Hvilken type juice vil du ha? :)                                         Smil !

   

   

  Q; Hva har du gjort på idag?

  - Vet det ble litt dårlig film, men jaja.

   

  - Emma :)

  

  

  

  

       

  

  

  

  

  

  

  
  

  

  

 • Bade !  (Bokmål)

  Idag , altså etter middag skal jeg og Amalie bade og ro. Det kommer til å bli sykt morsomt, også skal jeg legge ut bilder om jeg får det til. :) Doktoren sa og at det var sunt for armen min å svømme, så hehe. Hos oss er jo det overskyet, men jaja, vi klarer å bade vi. Siden jeg ikke har så mye å si slenger jeg innpå en sang.

   

  Q; Hva er din ynglingsang?

  Q; Har du badet i år?

  - Emma :)

 • Tester kameraet  video:kamerabilder 008


  Haha jepp, kameraet virket ! Skulle bare teste kameraet altså ! :) JEG KAN EGENTLIG SNURRE HJUL.

  Rynkarrr, sån skjer når jeg får gress langt stikkene inn i halsen..

  Heh, dagensoutfit..

  -Emma :)

  

  

  

  

 • Tatt av gipsen !  Idag tok jeg av gipsen. Det var deiligt, men jeg flasset sykt mye da.. Og vi måtte vente sykt lenge, Camilla satt og tigget etter mat når hun så en mann spise. Så kom vi så seint hjem at jeg slapp skolen. :) Så stakk vi innom ica og kjøpte litt forskjelligt. Jaja, hadde ikke så mye å skrive om.

   

  Mann - Buzzin (Remix) ft. 50 Cent

  -Emma :)

 • Klasseturen :)  (nynorsk)

  No har eg akkurat komt heim frå Langøy og da va skikkelig gøy. Først kom vi med foreldrene inn dit, og grilte. Etter det hadde vi Quiz, haha vi vant. Men vi hadde lærere da, men de viste ikkje mye forda.  Så hadde vi fotballkamp barna mot de voksene, de voksene var sjukt morsom. De dytta barna ned på bakken og skøyt i hytt og pine, har alt på film. :D

  Etter det dro de voksene heim, då tok me opp teltane og lavoen , etter da bada me, eller eg dyppa meg berre, fordi eg har gips, hehe. Sofie og dei bada sånn skikkelig og hoppa frå bryggen og greie ! Dei er flink. Etter det spiste vi snop og løste gåter, rare gåter. Vi varmte oss med bålet, og etter det spilte vi gruble. Eg kom på lag med Dan og Sofie, Dan skulle altid ha 97 bak fotball lagene, eksempel: Frankrike 97, Irak 97 osv..  Etter det låg vi oss ned i teltene,  Alexander Mathias og de ringte oss på tull, og sa at jeg snakket med Per og Peder. Sofie fortalte historier til oss, og etter det gikk vi ut for å skremme gutane. Gutane skremte oss og då.. Vi sovna i sånn ca. 04.00 og sto opp ca. 07.00 , hehe. Idag stod vi opp og spiste frukost. Etter det badet vi, og meg og sofie solte oss litt, det var deiligt og varmt å sole seg. Så gjekk me i dusjen. Etter det gjekk me berre rundt å rydda og snakka med folk.  Og når folkene kom spelte me volleyball . Hehe våras lag var best ! Me vant 1 gang ...

  Så det var noe av det som skjedde der.

  - Emma :)

 • Klassetur :)  (Bokmål)

  Idag skal vi på klassetur med klassen. Vi skal ligge i telt ute i Langøy.Først skal vi komme dit med foreldrene og grille.

  Så skal vi ha sånn quiz, etter det skal vi spille fotball eller noe sånt, også drar foreldrene hjem og da skal vi kose oss og spille. Jeg fekk ikke så mye med meg men vi skal sikkert gjøre mer. :) Så skal jentene ligge i telt og guttene i lavo. Dagen etter, må rydde ned teltene og sånt til klokken 13.00 så skal vi være der til 15.00. Så vi slipper skole imåren . :)

  Q; skal dere på klassetur før sommeren eller har vert? 

   

  - Emma :)

 • Suksess.  Igår var jeg jo på forestilling og danset det gikk egentlig ganske bra. Mamma og de filmte hele greien, så jeg synst det så fint ut. Seffølgelig klarte mormor å skrike ut i hele salen: BRAVO ! Til og med vi på scenen hørte det. Off, jeg ble så flau ! Mormor er aldri flau, hun var sånn i grieg hallen og.. Bare at da reiste hun seg og sang med de andre nedpå scenen. Og nå skal jeg snart på kiwi og kjøpe inn grillmat til imåren da jeg skal på telttur med klassen.

   

   

   Bruno mars - The lazy song

  - Emma :)

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Emma L

  Emma 13år Dans Håndball<3 Venner Skolen

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

  Siste innlegg


  Bileter fra mafia ballet Ett infoormasjons greie innlegg! KJOLE TIL MAFIAAEN HAhah, jeg tøyer! Fotball!! Forandra meg? Her e videoen SOM FUNGERE (spm runde) Spøøøøøøøøøøøøørsmålsrunde Hanna! sol sol kom til meeeeeg

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits