Emma L -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hanna!Igår fikk jeg besøk av min kjære lille Hanna. Vi skulle være barnevakt for Camilla og Fredrik, noe som gikk bra. :) Vi leide oss film, som var utrolig trist også snakka vi om alt muligrart og var på dataen. Vi skypet med magne og litt med Edvard, også snakket med noen svensker. Magne fortalte oss noen utrolig skumle historier, har filmet noen,kan få se om jeg kan få lagt det ut..Så la vi oss til å sove etter, magne og de gikk sinn vei..

Idaaag så skal jeg sove hos hanna,bliiir kosligt. Og nå sitter jeg å skyper med de svenskene igjenn, som spiller cod, forstår ikke hva de sier uansett.


Bilde tatt selv, i forigårs. ;)

- Emma

 • Stikkord:

  sol sol kom til meeeeeg  Sool! Jeg elsker sol, vår og sommer. Det er den beste årstiden på året! Og idag er det utrolig bra vær, synd hele verden er på hytten eller i syden..

  Så jeg skal ivertfall være ute idag, hadde tenkt å sykkle en plass eller noe sånt, men så kom jeg på at jeg ødela den ifjor... Så da får jeg sikkert bare holde meg i område og vere med Fredrik og de, eller sjekke om Simon er hjemme. Men skal ivertfall ta bilder idag! Så de kan jeg legge ut seinere idag. :) 

  Hva skal dere i sommer? Jeg skal ikke noe, kanskje innover til kristiansand (har lyst til det ivertfall) eller en annen plass, også håper jeg på og dra til Norway Cup! Vil  heie på Synnøve og Hedda<3 
  Eller så skal jeg sikkert bare være hjemme, sikkert innover til åsane og fana og være der en stund. 

  Og nå har blogg.no fått seg nytt design der som man logger inn, mye finere en det andre.


  CYA later 

  - Emma

   

 • Oppsumering  Som sikkert ingen vet så elsker jeg chips, og jeg har gitt meg selv en utfordring og ikke spise chips. Og det gjelder alle dager, uten om idag. <3 Det er jo påske, så da er det lov. 

   

  Meen, så er jeg jo så flink å blogge ofte, får ofte skryt av det. Thanks.

  Men, de dagene jeg ikke har blogga så kan jeg jo opdatere litt:

  *Jeg har gått fra gammel driitt nokia mobil, til nokia lumia 800. Veldig bra mobil

  *Jeg har vert på kino to ganger med noen herlige folk, ene gangen så vi This means war og den andre gangen som var idag, såg vi ett eller annet. Begge to var veldig bra, spessielt den første likte jeg godt, den andre var også bra, husker ikke hva den heter men det var en komedie ivertfall.

  *Laget i håndball har komt videre til fylkesmesterskapet

  *Vi har begynt å lage dans til framføringen vi skal ha på kulturhuset i fjell.

  Også har jeg tatt noen naturbilder jeg er stolt over! proft.


  Øverste bilde er redigert, ikke det andre.

   

  Sååå har jeg fått meg tre nye og spessiele skype venner bare denne uken, hohoho.  Skal prøve å blogge oftere en dette.

  - Emma


   

   

   

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012

  Emma L

  Emma 13år Dans Håndball<3 Venner Skolen

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 April 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

  Siste innlegg


  Bileter fra mafia ballet Ett infoormasjons greie innlegg! KJOLE TIL MAFIAAEN HAhah, jeg tøyer! Fotball!! Forandra meg? Her e videoen SOM FUNGERE (spm runde) Spøøøøøøøøøøøøørsmålsrunde Hanna! sol sol kom til meeeeeg

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  bilde Ina Anjuta bilde

  Annonse  hits