Tusen takk! || alle de som ikke får julegaver ! (Emma L)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tusen takk! || alle de som ikke får julegaver !Til dere som har likt inlegget mitt,kommentert eller bare snakket med meg om det på facebook! Det er bra å høre att det er så mange som er enig med meg! :D

Jeg har foresten lyst å blogge om en jeg kjenner idag!
Ivertfall, hun jenten har en far som er rusmissbruker. Faren har omtrent ikke vert med henne i oppveksten, og hun har i tillegg opplevd masse dritt i det siste.
Hun har sett han i tilstander barn ikke skal se de i: full,sinna (ikke sånn vanlig sint, men skikkelig sint), i gråt, syk (ikke spysyken ellernoe sånt, men syk på problemer). Syns dere att barn/ungdom skal oppleve slik? Og måtte ta ansvar for foreldrene,lage mat,legge de, passe på att de ikke gjør noe dumt? Nei, det blir bare helt feil, ingen barn skal oppleve slike ting!

Tenk i en alder av 8,  må en oppleve å se sin far ligge på gulvet i kramper, det må være helt forferdelig. Værste av alt er att vi ikke ser det, man kan ikke SE på en person hvem som har det slik eller ikke! Seffølgelig er det enklere på noen enn på andre, og det er som oftest de som har det værst, men tenk på de som har det ille fordeom? Ikke alle smil man ser hver dag, er ekte.

Eller en annen jente som måtte adopteres bort fordi moren ikke kunne ta vare på dem. Det er ikke altid enkelt, spessielt ikke når faren og moren er det kjæreste en har. Okei, du er kanskje glad i bestekompisen din,hunden din,katten din, kjæresten din, men det vil altid være moren og faren din som du elsker mest, uansett for ett barn er lojal, det er ikke noe sånt man deler med alle.

Og spessielt i juletidene for mange er dette den beste tiden i året,men det er alikavel mange som du ikke aner virkelig gruer seg til denne tiden av året! Istedenfor å få gaver, så kanskje de blir forlatt?alene? Foreldrene drar på ferie, reise, drikker, kommer hjem full og barna må legge de. Og får ingen presanger, av noen. Det er faktisk utrolig mange som opplever dette, overaskende mange.  Så i sammenheng med det forige: tenk før man snakker, ikke snakk før man vet, ikke si noe man tror eller føler for, for det ligger mye mer bak enn en vet!

Ble mye fortelling i de siste to innleggene her, men jeg følte for å dele de. Selv om dette ikke er ett inlegg man trenger å være enig i, vet jeg att det er lurt å fortelle dette.   (:

Men tuusentakk allesammen! flott folk forstår meg!

 


(er det noen som filmet musikk uke framføringen igår, som kan sende den til meg?)

-Emma!

 • 5 kommentarer


  Det er utrolig synd i de barna som blir fotlatt eller alene !! kjempe bra skrevet :)
  28.11.2012 kl.18:42

  Emma du er så herlig!
  you go giirl!28.11.2012 kl.18:55

  Du skriver dødsbra!! det er synd i de ...
  Ida ¢¾28.11.2012 kl.20:21

  Bra skrevet, det er synd i de barna ...
  fjortizzfreaken29.11.2012 kl.16:16

  Utrulig bra skrevet igjen!! 2 superflotteinnlegg på rad <3

  Skriv en ny kommentar

  hits